Tuesday, 16 August 2011

Just Read =D



Alhamdulillah , SUMPAH aku cakap , aku bahagia dengan hidup aku sekarang , 
tak percaya aku boleh lupekan kau dengan sekejap je , everything pasal kau aku boleh lupe lah babisss . bagus jugak kan daripada terus teringat kat orang yang macam kau , tak pandai nak menghargai pompuan , tak pandai nak  tunaikan janji kau , mulut jew manis , dulu kau cakap even kite break pon kite tetap kawan , tapi tengok sekarang , perangai kau macam haram jadah taw , lepas jew dapat awek baru , terus lupe aku , entah ape lah yang awek baru kau kasi , *nasi kangkang kot , HAHAHA , macam sial jugak kau kan . ehh , aku tak pernah mengharapkan kau dah , kau tak payah takut lah , kau ingat aku nak pegi serang kau kew sebab kau ade awek baru ? sampai macam tu sekali ekk kau berdiam diri , langsung tak contact aku , ingat kan dah mampus ! ehh , bukan kau sekor jew kumbang dalam dunia nie . aduii , tapi papepon , aku doakan kau bahagia dengan awek batu pahat kau tuh . bahagia sampai anak cucu cicit cuit and sampai mampus lah okeyy :) Ya Allah , kenapa dengan kau nie wana ? Sabar sabar , huh , tak pasal pasal kurang pahala puasa aku sebab maki kau , hmm , sorryyyy taw bro , kau yang buat hal dulu , lau tak , aku tak jadi macam nie , sedeh jugakk taw bile jadi macam nie , aku ingatkan kite boleh kawan , tapi tak , okey lah fine :) and terima kasih buat insan yang baru hadir dalam hidup aku NOOR ARIEF ZAINI , I Love You So Much !

No comments:

Post a Comment