Monday, 11 July 2011

:D

assalamualaikum sume :)

hey hey korang , dah lame taw aku tak update menatang nie , *sorry ayat agak kasar !
 tetibe tangan rase nak menaip , 
terus je lah update belog yang tak tahu title nie ,
okey dengar cerita aku ye, now aku sedih sangat , aku kecewa , aku putus asa , aku jelous , aku benci kat kau , rase nak bunuh kau pon ada , kenape jadi camni ? aku pon tak tahu lah !
sume bende aku buad tak jadi , entah ape yang difikir pon aku tak tahu , tak tahu , tak tahu , ahhhhh , malas nak fikir , hmmm , stop thinking about love , waste my time ~ aku nak jadi diri aku sendiri !
aku boleh hidup lah tanpa cinta ~