Wednesday, 29 June 2011

everything is over :'(


 28 Jun 2011 , 10.48 pm , segala galanya dah berakhir ! hanya 263 hari saja hubungan nie mampu bertahan , suka duka kita kongsi bersama , semua tu hanya tinggal kenangan dear , i will never forget everything about you sayang ! thanks sangat sangat buat keputusan macam nie , nie mungkin jalan terbaek untuk awak tapi bukan untuk saya , saya just nak tengok awak bahagia je , tapi bukan bahagia dengan orang laen , saya nak awak bahagia ngan saya , tapi saya tak mampu nak bahagia kan awak . Sorry awakk ! SUMPAH (!) aku tak kuat , sedih sangat sangat , hati aku dah hancur , kecewa gile gile , semangat aku pon semua dah hilang , dah tak de ape ape aku rase , hidup aku dah kosong , tak de sape sape pon yang faham perasaan aku :'( hanya airmata yang mampu menemani aku ! aku kena redha dengan ketentuan Ilahi , aku harus kuat , aku kena terima hakikat sebenar yang hubungan aku ngan dye terhenti di sini je , aku kena teruskan jugakk hidup nie tanpa dye, u , thanks for everthing okey , halalkan semua nya , halalkan makan minum saya, thanks buat air mata saya mengalir lagi , memang susah untuk saya mengalirkan air mata untuk seorang lelaki , tapi dengan awak sangat mudah , maybe cinta saya amat mendalam . Saya tahu , maybe saya tak leh jadi yang sempurna untuk awak , tak mampu nak berikan yang terbaek untuk awak , tak mampu nak jage awak dengan baek , saya memang tak layak untuk awak ! saya nak awak tahu , i still love you nazril hafizi!  cinta saya tak kan pudar , hmmm, if masih ada jodoh antara kita ,  saya harap dapat macam dulu lagi ! Ya Allah , kau berikanlah kekuatan untuk aku meneruskan hari hari mendatang tanpa dye , kau kuatkanlah semangat aku , kau tabahkanlah hati aku , kau kembalikanlah hidup aku yang dulu , if dye betol betol jodoh aku , kau kembalikan lah dye untuk aku . Amin :(

Saturday, 18 June 2011

Selamat Hari Bapa (:

Assalamualaikum (:

Okey , masih belum terlambat untuk wana wish Happy Father Day ,
Di kesempatan nie, wana nak ucapkan Selamat Hari Bapa untuk ayah yang tercinta iaitu Encik Semlee Bin Muda Selamat Hari Bapa Ayah” , saya berbangga jadi anak Encik Semlee , HAHA
Thanks for everything Dad ! love you so much , miss u so much , sayang ayah dunia akhirat !
Muaaahhh !

Friday, 17 June 2011

Thursday, 16 June 2011

Dissapointed !

Sangat sedih malam nie, sangat kecewa dengan sikap kau,
macam nie keadaan kita hari hari ,
hari hari nak gaduh ! aku tak larat da ,
da macam kilang air mata ,
nangis sebab kau !



tolong lah jangan buat aku macam nie . 
kau tahu tak , aku rindu kau sangat sangat
kau tahu tak , aku sayang kau sangat sangat
kita dah tak macam dulu ..
life aku dah tak de tanpa kau ..
kau taw ?
pentingnya hidup kau untuk aku ,
hilangnya kau, hilang lah semangat aku !
mungkin kau tak kan pernah tahu betapa
mudahnya kau untuk dicintai ,
okkey ,
aku cube faham keadaan kau .. tapi dulu kau tak pernah macam nie ..
kau cakap da bosan ngan hubungan nie,
sebab antara kite tak de mase , dah tak macam dulu . ok fine !
senangnya kau cakap macam tu kan ?
ye, aku faham ,
maybe kau dah ada pengganti lain kan ?? pergilah .. aku lepaskan kau ,
bia pon sakit hati aku nie ! smpai hati kau kan ?
nape senang sangat kau buat keputusan bodoh macam nie ??
besar sangat ke dosa aku ngan kau ?? please forgive me lah ! 
aku nak kau taw ,

everyday, everytime, everyhour, everyminute aku ingat kat kau...

kau ada ingat aku ??? tak de kan ? 

kau taw kenapa every night , sebelum aku tidur aku nak kau send msg kat aku ,
sebab aku tak leh tidur tanpa kau .. sebab kau sangat bermakna dalam idup aku ,
kau tahu tak ??!!

Wednesday, 15 June 2011

Be Strong Wana !



aku tak kuat , aku tak kuat tanpa dye ,
hari hari yang aku lalui tanpa dye memang perit ,
aku seorang yang lemah ,
tidak ada ape ape jika nak dibandingkan dengan pompuan laen ,
selalu gagal , selalu gagal dalam apa yang aku lakukan ,
apa yang aku ingin kan dalam percintaan hanya kebahagiaan , kesetiaan  & kemanisan bercinta ,
bukan kekecewaan , bukan kehancuran !
hmm ,
awak dah tak macam dulu ,
kenapa ye awak ?
saya nak awak yang dulu
saya nak awak tahu ,
perit nya hari hari yang saya lalui tanpa awak ,
saya juga nak awak tahu ,
hari hari saya tunggu awak taw .
hmmmmm  ,

Ya Allah ,
Janganlah engkau lemah kan aku kerana seorang lelaki ,
Berikanlah kekuantan & kesabaran untuk aku menempuh semua dugaan nie .. Jika betol dye jodoh aku, engkau tetapkanlah dye untuk aku . .
Amin :\



Sunday, 12 June 2011

PETEH GANU PETEH !


TAHNIAH TERENGGANU !
BERJAYA MENJUARAI PIALA FA semalam !
peh terbaik sial TERENGGANU ... satu perlawanan yang betul2 dramatik .. setelah KELANTAN mendahului dengan mata 1-0 ... TERENGGANU boleh kejar last2 minit tu beb ... peh chaiyookkk laa TERENGGANU !!! dgn hasil kmenangan 2-1 !
TERENGGANU MEMANG NELANG LAH ..
aku berbangga dengan kemenangan nie ! :D