Tuesday, 16 August 2011

Just Read =D



Alhamdulillah , SUMPAH aku cakap , aku bahagia dengan hidup aku sekarang , 
tak percaya aku boleh lupekan kau dengan sekejap je , everything pasal kau aku boleh lupe lah babisss . bagus jugak kan daripada terus teringat kat orang yang macam kau , tak pandai nak menghargai pompuan , tak pandai nak  tunaikan janji kau , mulut jew manis , dulu kau cakap even kite break pon kite tetap kawan , tapi tengok sekarang , perangai kau macam haram jadah taw , lepas jew dapat awek baru , terus lupe aku , entah ape lah yang awek baru kau kasi , *nasi kangkang kot , HAHAHA , macam sial jugak kau kan . ehh , aku tak pernah mengharapkan kau dah , kau tak payah takut lah , kau ingat aku nak pegi serang kau kew sebab kau ade awek baru ? sampai macam tu sekali ekk kau berdiam diri , langsung tak contact aku , ingat kan dah mampus ! ehh , bukan kau sekor jew kumbang dalam dunia nie . aduii , tapi papepon , aku doakan kau bahagia dengan awek batu pahat kau tuh . bahagia sampai anak cucu cicit cuit and sampai mampus lah okeyy :) Ya Allah , kenapa dengan kau nie wana ? Sabar sabar , huh , tak pasal pasal kurang pahala puasa aku sebab maki kau , hmm , sorryyyy taw bro , kau yang buat hal dulu , lau tak , aku tak jadi macam nie , sedeh jugakk taw bile jadi macam nie , aku ingatkan kite boleh kawan , tapi tak , okey lah fine :) and terima kasih buat insan yang baru hadir dalam hidup aku NOOR ARIEF ZAINI , I Love You So Much !

Tuesday, 2 August 2011

Bukan jodoh kita =)

Saya ingat lagi mase awak mintak couple , alahai , romantiknyer , so sweet .
Semenjak tuh , dunia nie kita yang punye , nikamatnye hidup di bumi Allah nie lebih lebih lagi dengan awak . Tapi tak lame lepas tuh , kebahagiaan yang saya harapkan berpanjangan nie , tak lagi jadi kenyataan , kita selalu jew gaduh , saya rase hubungan nie makin lame makin jauh , makin jauh , jauh sangat , saya nak mintak kata putus , tapi saya tak sanggup , awak tahu tak sanggup .
banyak kali jugak kita cube baiki hubungan kita nie , tapi rase nya tak seperti dulu lagi , saya yakin tak boleh kembali macam dulu lagi , sebab awak dah banyak berubah .
kalau lah hubungan kita nie semanis detik detik perkenalan kite dulu kan bagus , tapi saya tahu , saya perlu lakukan sesuatu , tapi saya tak mampu lakukannya . 
terima kasih sangat sangat sebab awak dah buat kata putus , tidak lah tergantung hubungan nie kan ? honestly , saya lebih suke awak buat kata putus macam nie daripada saya terus berhubungan dengan lelaki macam awak, seksa sesangat taw .
saya tahu awak dah jumpe pengganti saya , she more better than me . hanya satu harapan saya , jage lah si dia baek baek , jangan pernah menduakan dye , kerana pedihnya tak terkata , jika tak mampu menahan emosi , boleh jadi gile fikir pasal nie , tapi alhamdulillah saya masih mampu tahan emosi saya , buat ape jadi gile di sebabkan lelaki macam awakk :) tak gune pon jadi gile sebab awakkk .
sampai hati awak buat saya macam nie kan , sampai hati awak , SUMPAH , menyesal gile dapat kenal ngan awak , menyesal gile jatuh cinta kat awak , better dari dulu lagi kita tak payah kenal , tapi sape yang terhengeh hengeh nak kenal sape? awak kan ? brape lame awak tunggu saya untuk terima awak ? remember it bro . 
buat insan yang aku pernah sayang dulu , terima kasih sudi memberi rase cinta walaupun sekejap .




biarlah jiwa dan raga aku kosong , kosong tanpa mane mane cinta lelaki di dunia nie . jika ada lelaki yang boleh buat aku tertawan suatu hari nanti aku bersyukur sangat sangat .
 Jika tiada , hanya mampu berserah kepada tuhan supaya bukak kan pintu hati aku .
doaku semoga kau bahagia . 

p\s : luahan yang lama terpendam , 
baru mampu terluah :)