Wednesday, 29 June 2011

everything is over :'(


 28 Jun 2011 , 10.48 pm , segala galanya dah berakhir ! hanya 263 hari saja hubungan nie mampu bertahan , suka duka kita kongsi bersama , semua tu hanya tinggal kenangan dear , i will never forget everything about you sayang ! thanks sangat sangat buat keputusan macam nie , nie mungkin jalan terbaek untuk awak tapi bukan untuk saya , saya just nak tengok awak bahagia je , tapi bukan bahagia dengan orang laen , saya nak awak bahagia ngan saya , tapi saya tak mampu nak bahagia kan awak . Sorry awakk ! SUMPAH (!) aku tak kuat , sedih sangat sangat , hati aku dah hancur , kecewa gile gile , semangat aku pon semua dah hilang , dah tak de ape ape aku rase , hidup aku dah kosong , tak de sape sape pon yang faham perasaan aku :'( hanya airmata yang mampu menemani aku ! aku kena redha dengan ketentuan Ilahi , aku harus kuat , aku kena terima hakikat sebenar yang hubungan aku ngan dye terhenti di sini je , aku kena teruskan jugakk hidup nie tanpa dye, u , thanks for everthing okey , halalkan semua nya , halalkan makan minum saya, thanks buat air mata saya mengalir lagi , memang susah untuk saya mengalirkan air mata untuk seorang lelaki , tapi dengan awak sangat mudah , maybe cinta saya amat mendalam . Saya tahu , maybe saya tak leh jadi yang sempurna untuk awak , tak mampu nak berikan yang terbaek untuk awak , tak mampu nak jage awak dengan baek , saya memang tak layak untuk awak ! saya nak awak tahu , i still love you nazril hafizi!  cinta saya tak kan pudar , hmmm, if masih ada jodoh antara kita ,  saya harap dapat macam dulu lagi ! Ya Allah , kau berikanlah kekuatan untuk aku meneruskan hari hari mendatang tanpa dye , kau kuatkanlah semangat aku , kau tabahkanlah hati aku , kau kembalikanlah hidup aku yang dulu , if dye betol betol jodoh aku , kau kembalikan lah dye untuk aku . Amin :(

6 comments:

  1. bersabar lah duhai haty .. jika benar dye milik mu , dye akan kembali ..

    ReplyDelete
  2. thanx sayang , harap dye masih milik saya :(

    ReplyDelete
  3. kuatkn smgat dear..
    ini satu ujian buat kamu..
    Insyallah de jodoh x ke mne..

    ReplyDelete
  4. thanks jugak ila sayang . insyallah .

    ReplyDelete
  5. omg.. Deylly baru tahu..hurmmm sabar k wana.. mayb ni dugaan tau.. kalau ada jodoh wana dgn dia mayb nanti dia cari wana balik.. cuma sekarang wana hanya pelu bersabar dan kuatkan semangat k? takmau sedih2 tau..♥

    ReplyDelete