Thursday, 16 June 2011

Dissapointed !

Sangat sedih malam nie, sangat kecewa dengan sikap kau,
macam nie keadaan kita hari hari ,
hari hari nak gaduh ! aku tak larat da ,
da macam kilang air mata ,
nangis sebab kau !



tolong lah jangan buat aku macam nie . 
kau tahu tak , aku rindu kau sangat sangat
kau tahu tak , aku sayang kau sangat sangat
kita dah tak macam dulu ..
life aku dah tak de tanpa kau ..
kau taw ?
pentingnya hidup kau untuk aku ,
hilangnya kau, hilang lah semangat aku !
mungkin kau tak kan pernah tahu betapa
mudahnya kau untuk dicintai ,
okkey ,
aku cube faham keadaan kau .. tapi dulu kau tak pernah macam nie ..
kau cakap da bosan ngan hubungan nie,
sebab antara kite tak de mase , dah tak macam dulu . ok fine !
senangnya kau cakap macam tu kan ?
ye, aku faham ,
maybe kau dah ada pengganti lain kan ?? pergilah .. aku lepaskan kau ,
bia pon sakit hati aku nie ! smpai hati kau kan ?
nape senang sangat kau buat keputusan bodoh macam nie ??
besar sangat ke dosa aku ngan kau ?? please forgive me lah ! 
aku nak kau taw ,

everyday, everytime, everyhour, everyminute aku ingat kat kau...

kau ada ingat aku ??? tak de kan ? 

kau taw kenapa every night , sebelum aku tidur aku nak kau send msg kat aku ,
sebab aku tak leh tidur tanpa kau .. sebab kau sangat bermakna dalam idup aku ,
kau tahu tak ??!!

3 comments:

  1. Be strong my dear..
    Take is as dugaan dlm sesuatu p'hubungan.. Oke!

    ReplyDelete
  2. bykkn brsabar wana..
    Ini semua ujian dr yang Maha Esa..
    ape2 pon yg brlaku..
    kuatkn smgt kam0o syg..

    ReplyDelete
  3. oke sygs ..
    saya masih ade awak sume (:

    ReplyDelete